De leuke Minions op de verpakkingen van Fruitfunk!

Fruitfunk Minions appel snoepjes

Het hele concept van Fruitfunk is gebaseerd op het combineren van een leuk element met verantwoorde producten. We zijn begonnen met verantwoorde producten in een leuke Cars of Frozen verpakking. We zijn dan ook erg blij om te melden dat het nog een stuk leuker geworden is! De bekende gele figuurtjes genaamd de Minions gaan hun best doen om kinderen verantwoord te laten snacken.

De Minions zijn bekend van de filmreeks ‘Verschrikkelijke Ikke’ bij sommige beter bekend onder de Engelse naam ‘Despicable Me’. 

Is er binnenkort een kinderfeestje? Koop dan onze uitdeelverpakking nu bij Emté, Deen en binnenkort bij de Jumbo! De Minions worden leuk gevonden door zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. Daarom zijn onze verpakkingen perfect voor in de broodtrommel. Kun je onze producten niet vinden neem dan contact met ons op.

In een artikel dat laatst verschenen is werden de Minions het meest gekoppeld aan ongezonde producten. Wij zien het dan ook als een uitdaging om de Minions aan zoveel mogelijk verantwoorde producten te koppelen. 

De Minions verschijnen binnenkort ook in de Albert Heijn! Op een kleine 16 grams verpakking zullen de Minions een nieuwe smaak op de markt brengen. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over nieuwe producten en Fruitfunk.