ūüćŹ GRATIS verzending vanaf ‚ā¨25 (NL) ūüćď verzonden binnen 1 - 3 werkdagen ūüćĆ

3x spelletjes met Fruitfunk

De website www.leukekinderactiviteiten.nl van SWKGroep heeft ons uitgedaagd om leuke activiteiten te bedenken die je kids thuis kunnen doen in deze periode. Een combinatie van spelletjes en snoepjes,wie wilt dat nou niet!? We hebben drie spelletjes bedacht die je kunt doen met onze Fruitfunk snoepjes. De spelletjes zijn allemaal al te spelen vanaf 2 personen. Lees snel verder voor de uitleg van de spelletjes! 

1.Mikado 

Voor het spelletje¬†‚ÄėMikado‚Äô¬†zijn de Fruitsticks XXL nodig. Pak de Fruitsticks verticaal vast in je handen¬†en laat deze¬†vervolgens los. Nu mag je om de beurt een fruitstick uit de hoop pakken. Maar let op! Bewegen de fruitsticks in de hoop tijdens het pakken,dan is je beurt over en moet je de fruitstick terug leggen. De persoon naast je is nu aan de beurt. Lukt het jou om een fruitstick te pakken zonder dat de andere sticks bewegen, dan mag je de fruitstick houden en ben je nog een keer aan de beurt. Speel dit tot alle fruitsticks verzameld zijn. Wie de meeste fruitsticks heeft verzameld wint en mag natuurlijk een stick opeten.¬†Om het spelletje nog spannender te maken kun je er voor kiezen om punten toe te wijzen aan een kleur. Bijvoorbeeld alle groene Fruitsticks (apple) zijn 5 punten waard en alle rode Fruitsticks (strawberry)¬†zijn 10 punten waard.

2.Raad de smaak  

Om dit spelletje te spelen heb je een theedoek en de twee Mixed Multibags nodig zodat je vier verschillende smaken hebt namelijk banaan, perzik, aardbei en appel. Doe een blinddoek om zodat één persoon niks meer kan zien. Maak vier zakjes van de verschillende smaken open en laat in een willekeurige volgorde de geblinddoekte persoon één snoepje proeven. Doe dit met elke smaak. Kan hij/zij raden welke smaak je gegeven hebt? Degene die de meeste smaken goed geraden heeft, is de winnaar! 

3. Snoepje snoepje 

‚ÄėSnoepje¬†snoepje‚Äô kan gespeeld worden met de Schoolbars. Verder heb je nog drie bekertjes nodig. Maak een schoolbar open en snijd deze in 5 gelijke stukjes. Zet de drie bekertjes op de kop naast elkaar en leg √©√©n stukje onder een van de drie bekertjes. Een persoon husselt vervolgens de bekertjes door elkaar waarna de andere persoon moet raden onder welk bekertje het snoepje ligt. Heeft diegene het goed, dan mag het snoepje natuurlijk als beloning worden opgegeten!¬†

De gebruikte fruitsnacks zitten allemaal in het thuiswerkpakket kind en thuiswerkpakket gezin die te vinden is in de webshop. Ben je benieuwd naar meer leuke kinderactiviteiten? Neem dan snel een kijkje op leukekinderactiviteiten.nl 


Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden voordat ze worden geplaatst.