🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓 verzending binnen 3 werkdagen! 🍌

'Bakken' met Fruitfunk - Gezond aardbeien bessen ijs

De zomer is begonnen, dus het is tijd voor lekkere ijsjes! In plaats van ijsjes kopen is het natuurlijk veel leuker om ze zelf te maken. Bovendien maak je ze zo lekker gezond! Dit recept moet je echt eens proberen, want dit is super lekker met dit warme weer!

Wat heb je nodig?

  • 225 gram bevroren aardbeien
  • 150 gram bevroren bessen
  • 100 ml yoghurt
  • 1 eetlepel honing
  • 3 zakjes Fruitfunk Crispy Apple

Haal de bevroren aardbeien en bessen uit de vriezer en laat dit ongeveer een kwartiertje ontdooien. Voeg de aardbeien, bessen, honing en yoghurt bij elkaar in een blender of mix het met een staafmixer tot er geen stukjes meer inzitten. Voeg eventueel een klein beetje extra yoghurt toe als het niet goed mixt. Zodra alles goed gemixt is voeg je de zakjes Fruitfunk crispy Apple toe, en roer je het geheel nog een keer goed door. Door de crispy apple krijgt het ijs een heerlijke en verrassende bite, echt een aanrader! Zet het ijs ongeveer 1 à 2 uur in de vriezer. (Het ijs kan ook direct naar het mixen gegeten worden, maar is dan niet heel koud en nog redelijk vloeibaar.) Wanneer het ijs wat harder is haal je het uit de vriezer. Schep bolletjes met een ijslepel in een leuk bakje en dan.. Lekker genieten in het zonnetje met een schaaltje verantwoord ijs!

 Tip: We hebben nog meer lekker recepten voor verantwoorde ijsjes: Tropisch Fruitfunk ijsjes en Frozen yoghurt bites. Zo hoef je niet de hele zomer hetzelfde ijs te eten 😉