🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓 1 - 3 werkdagen 🍌 Voordelige pakketten

Over Fruitfunk

Hoe het allemaal begon...

Wij, Rob en Daan, zagen dat er steeds meer behoefte was naar een verantwoord alternatief voor snoep en snacks voor kids. De grote spelers in de wereld van zoetwaren konden of durfden de switch niet te maken naar een compleet verantwoord assortiment, wij wel! We geloven dat het mogelijk is om kinderen te laten genieten van verantwoorde producten.

In 2014 hebben we Fruitfunk opgericht en zijn we begonnen met het maken van de meest leuke en verantwoorde snacks voor kids.

 

Waarom zijn onze producten verantwoord?

Onze snacks worden gemaakt van fruit. Binnen een korte tijd wordt het vocht uit het fruit gehaald. Het unieke van ons proces is dat hierdoor de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard blijven.

In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging.

 

Meet het Fruitfunk team!