🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓We verzenden je pakket binnen drie werkdagen 🍎 Het is erg druk bij Postnl, hierdoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is 🍌

Verantwoorde en lekkere snackplank voor kids!

Nog eventjes wachten totdat het buiten echt mooi weer is. In de tussentijd kunnen jij en je kids 's avonds lekker op de bank ploffen met deze heerlijke verantwoorde snackplank.

Wat heb je nodig?

Deel 1

  • Appels (2 a 3 appels zijn voldoende) 
  • Kaneel    

Deel 2

  • Mandarijntjes (zoveel je wil)
  • 1 Komkommer

Deel 1: De appelchips
Verwarm de oven op 100 graden. Was de appel en snij hem in dunne plakjes, haal uiteraard het klokhuis eruit. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de plakjes erop. Strooi er wat kaneel overheen. Zet de bakplaat in de oven en laat de appelschijfjes in ongeveer 2 uur knapperig worden. Kijk tussendoor of ze al mooi bruin worden. Laat ze afkoelen buiten de oven op de bakplaat. Doe de appelchips vervolgens in een schaaltje.

Deel 2: De pompoen mandarijntjes
Schil de mandarijntjes en haal de witte velletjes er eventueel af. Maak een steeltje door komkommer in een klein stengeltje te snijden. Pak een komkommer steeltje en duw het voorzichtig in de mandarijn. Klaar!

Zet het bakje met appelchips en de pompoen mandarijntjes vervolgens op een mooie hapjesplank. Leg er ook nog de favoriete Fruitfunk snacks van je kinderen bij. Dat wordt gegarandeerd smullen! :)