🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓 verzending binnen 3 werkdagen! 🍌

Fruitfunk snackballetjes van ik leef mijn dromen

Jeanine van Ik leef mijn dromen heeft een heel leuk recept met onze fruitsnoepjes gemaakt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van Fruitfunk opgestuurd.Fruitfunk maakt verantwoorde snoepjes! Echt super leuk.Ik als groot snoepfan, moest deze snoepjes natuurlijk testen.Omdat ik zelf geen geraffineerde suikers eet en daarom maar beperkt ben ik de soorten snoepjes werd ik heel blij van dit merk!

“Bij Fruitfunk zijn wij iedere dag druk bezig om onze producten zo verantwoord mogelijk te maken en toch de lekkere smaak te behouden. De producten van Fruitfunk zijn 100% natuurlijk. Producten gemaakt van 100% fruit, maar ook overheerlijke combinaties van fruit, groente of gepofte rijstkorrels.”  

Natuurlijk moest die verpakking gelijk open toen ik de snoepjes in huis had, want ik hou gewoon van snoepjes!De snoepjes zijn verpakt in kleine zakjes (met een leuk bekend filmpoppetje: Minion, Frozen & Cars), dat maakt het ook nog eens verantwoord. Je hoeft niet in één keer de hele zak leeg te eten.Het snoepje dat in de snackballetjes zit is appelsmaak. Verrassend lekker!Echt heerlijk zoet en door de gepofte rijst zit er een crunch in.Een perfect snoepje om zo even te eten, MAAR een super leuk snoepje om mee te ‘bakken’.

Daarom maakte ik deze gezellige snackballetjes!De balletjes bevatten alleen maar gezonde ingrediënten en zijn glutenvrij.

Ingrediënten: (12 balletjes)
– 100 gram havermout
– 1 banaan
– 2 zakjes Fruitfunk (appel)
– 1 kleine tl koekkruiden
– snufje kaneel
– geraspte kokos

Bereiding
Prak de banaan tot moes en voeg de havermout, koekkruiden en kaneel toe.Meng het goed door elkaar. Snijd de snoepjes door de midden en voeg deze ook toe aan het deegje. Meng het goed door elkaar!

Strooi een laagje kokos op een bordje. Draai balletjes van het deeg en rol ze door de kokos.Heb je 12 balletjes gedraaid? Top!Nu kunnen ze de koelkast in. Zo worden de balletjes  wat steviger.Dit heeft een uurtje nodig.

Eet je ze dezelfde dag? Dan is het snoepje erin nog wat crunchy. Eet je het snoepje 1 of 2 dagen later? Dan is het snoepje zacht/vloeibaar geworden.Persoonlijk vind ik dat NOG lekkerder. Dat zachte geeft het snackballetje een extra touch, heel leuk!

De balletjes zijn natuurlijk ook heel leuk om mee te geven in de lunchtrommel van je kind.Lekker verantwoord!

Bedankt voor dit leuke recept Ik leef mijn dromen.