🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓 verzending binnen 3 werkdagen! 🍌

Traktatie inspiratie - bloemetjes

Op zoek naar een leuke en gezonde traktatie voor de klas, bij het kinderdagverblijf of je sportvereniging? Fruitfunk helpt! Wij hebben een leuke en makkelijke traktatie voor jou bedacht.

Wat heb je nodig?

Print de bestanden uit. Kies voor de blaadjes een groen A4 papier en voor de bloemetjes kun je allerlei verschillende kleuren A4 papier kiezen. Begin nu met het uitknippen van de geprinte bloemen en blaadjes, het aantal is helemaal aan jezelf!

LET OP: knip de blaadjes niet los van elkaar uit maar zorg ervoor dat ze aan elkaar blijven zitten (zie bijgevoegde afbeelding) dit is omdat je de blaadjes een stuk gemakkelijker aan de XXL fruitstick kan gaan bevestigen.

 

Pak nu de XXL fruitsticks erbij en niet het uitgeknipte bloemetje aan de bovenkant van de XXL fruitstick. Pak vervolgens de uitgeknipte blaadjes erbij en schrijf een tekst op die je voorkeur heeft, bijvoorbeeld: ‘’HOERA… NAAM 5 JAAR’’.

Nu is het tijd om de bloem in zijn geheel af te maken, knip een stukje dubbelzijdig tape af en plak deze in het midden van de blaadjes. Vervolgens pak je de XXL fruitstick met de bloem erbij  en plak je de stick er zo op dat de blaadjes op een mooie manier vast komen te zitten.

Als allerlaatste pak een hoog en wat breder vaasje en zet vervolgens alle gemaakte bloemetjes bij elkaar.
YAY deze te leuke, maar vooral makkelijke traktatie is af!