🍏 GRATIS verzending vanaf €25 (NL) 🍓 verzending binnen 3 werkdagen! 🍌

Traktatie inspiratie - tractor

Wie jarig is trakteert! Fruitfunk helpt graag bij het verzinnen en maken van traktaties.💚 Deze traktatie ziet er leuk uit én is makkelijk te maken. 

Wat heb je nodig?

Laten we aan de slag gaan!

Begin met het uitprinten van de tractors.

Tip: Als je zelf een ontwerp van een tractor kiest, zorg er dan voor dat het ontwerp een raampje heeft. Dit maakt het namelijk leuker, omdat de gezichtjes van de Fruit bites door het raampje kunnen kijken.

Knip de tractors netjes uit en vergeet niet het raampje uit te knippen. Je hebt natuurlijk zoveel tractors nodig als het aantal traktaties dat je wilt maken.

Nu gaan we een rookpluim toevoegen achter de uitlaat van de tractor. Teken hiervoor een rookpluim op wit papier. Je kunt hier een leuke tekst op schrijven, zoals bijv.: "Hoera! NAAM, X jaar!" Knip de rookpluim vervolgens uit. 

Neem een stukje dubbelzijdig tape en plak dit op de achterkant van de tractor, net onder het raampje. Dit is waar het zakje fruitbites straks komt. Bevestig het zakje fruitbites op de tractor, waarbij je ervoor zorgt dat een van de gezichtjes door het raampje naar buiten kijkt. Zo ziet het er extra leuk uit!


Nu gaan we de rookpluim achter de uitlaat van de tractor plaatsen. Neem een stukje dubbelzijdig tape dat net zo breed is als de uitlaat en plak dit aan de achterkant van de uitlaat. Plak de rookpluim nu op de dubbelzijdige tape achter de uitlaat. Hierdoor lijkt het alsof er rook uit de uitlaat komt!

 

Dat was alweer de laatste stap van deze traktatie! Leuk zijn ze hè!! 🤩