🍏 Made of fruit 🍌 No added sugars 🍓 Vegan 🍑

Maak het 3D fruit uit onze commercial!

Een middagje lekker knutselen is altijd leuk. Met deze uitleg maak je heel gemakkelijk het fruit uit onze reclamespot. Je hebt bijna niks nodig om dit te maken. Let’s start!  

 Wat heb je nodig? 

Print dit bestand op stevig A4-papier en knip de verschillende soorten fruit uit. Vouw alle stippellijntje. Plak het fruit door op alle plakrandjes lijm te doen en ze te plakken aan het juiste gedeelte. Maak de appel en de peer af door er een steeltje op te lijmen. Wij hebben de steeltjes gemaakt van onze Crispy Apple snoepjes. (En er blijven heus nog wel wat snoepjes over, zodat je iets verantwoords kan snoepen tijdens het maken van het papieren fruit.) Doe een klein beetje lijm aan de onderkant van het Fruitfunk Crispy Apple snoepje en plak het vervolgens op de stip aan de bovenkant van de appel en peer. Tadaa! Je hebt nu helemaal zelf het fruit van onze commercial nagemaakt!

Tip: Ook leuk als traktatie! Plak het laatste vlakje niet dicht en vul het papieren fruit met een verantwoord lekkernij (bijvoorbeeld een zakje Crispy Apple) en plak het dicht.